Starity

Molnár Andi a feltűnő kétrészest szereti

2015. június 15. 21:09   |   Szerző: Double Decker

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Molnár Andi mindig csúcsformában van. A dzsungel királynője folyamatosan pörög, így nem csoda, hogy nem jön zavarba, ha a bikinivásárlásról van szó! A csinos táncos az idei bikinitrendekről beszélgetett az érdeklődőkkel az Arena Stílustitkok Workshop háziasszonyaként, és azt is elárulta, milyen darabokat fog beszerezni idén.

hirdetés
Molnár Andi a feltűnő kétrészest szereti
Fotó: Double Decker

A mozgás az életem része, ha nem a tánccsoportommal próbálunk, akkor futni, jógázni vagy súlyzózni szoktam, de szívesen próbálok ki új sportokat is. Tudatosan táplálkozom, rengeteg zöldséget, gyümölcsöt eszem, a fehér lisztet pedig már régóta száműztem az életemből – mondta a SportKlub műsorvezetője, akinek tökéletes alakján szinte bármilyen fürdőruha jól mutat.

Általában a nyári leértékelésekkor vásárolom meg az új bikiniket, ilyenkor rögtön több is kerül a kosárba. Nagyon szeretek csúszdázni, így sokszor idő előtt elkopnak a fürdőruháim, az utánpótlás pedig mindig jól jön. A legjobban a színes, feltűnő mintás kétrészeseket szeretem. Fontos, hogy legyen benne valami csavar, egy extra minta vagy valamilyen díszítés. A dzsungelben megkedveltem az egyberészes fazont is, idén valószínű, egy ilyet is beszerzek. Az Arena workshopon arról is beszéltünk, hogy a kimonó az idei a szezon egyik slágere, úgyhogy biztosan az is bekerül a strandtáskámba!

Andi imádja szabadidejét a vízparton tölteni, a Balaton partján sokszor összefuthatunk majd vele, de a meleg hónapokban Horvátországba is elutazik majd.

Fotó: Double Decker

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek