Starity

Panszkodnak a szomszédok Tolvai Renire és Kállay-Saundersre!

2015. június 16. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hangosan veszekednek egymással és féktelenül buliznak éjjelente – erre panaszkodnak a sztárpár szomszédai, akik életét szabályosan megkeseríti ez az életmód.

hirdetés
Panszkodnak a szomszédok Tolvai Renire és Kállay-Saundersre!
Fotó: Tolvai Reni / Facebook

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András egy belvárosi házban laknak, ahol akad néhány szomszéd, aki már nem bírja elviselni őket, akkora zajt csapnak éjszakánként. A Blikknek panszolták be a sztárpárt, akik a lapnak nem is tagadták, hogy nem mindennapi életvitelük miatt bizony néha kicsit hangosabbak lehetnek a normálisnál.

Egész nap úton vagyunk, mindenféle rendezvényeken, fotózásokon, interjúkon, forgatásokon veszünk részt vagy egyszerűen alszunk, pihenjük ki az esti fellépéseket. Este rendszeresen koncertjeink vannak, ráadásul sokat utazunk is, így igazán csak akkor tudunk együtt lenni és élni, amikor mások alszanak. Nem hangosak vagyunk, csak temperamentumosak, mint egy olasz család – magyarázta Reni, aki azt is hozzátette, hogy a házban vannak még náluk is sokkal hangosabb lakók.

Párja is elismerte, hogy sokszor éjjel, amikor hazaérnek, még zenét hallgatnak és énekelnek, de állítása szeirnt nem olyan hangosan szoktak veszekedni.

Az énekesnő már a Facebookon is reagált a megjelent cikkre: Ez nagyon vicces! Rajtunk kívül nagyon sok fiatal, külföldi es bulis társaság él ebben a házban, és egyszerre nyolc lakásbol szól a zene meg a hangoskodás, de mégis mi vagyunk azok, akik hangoskodunk meg ordibálunk, vajon miért? Nem értem, miért nem jön át szólni nekünk, miért kell az újságírókat megkeresni?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek