Starity

Selena Gomez a Pantene új arca

2015. június 16. 16:04   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves sztár pár napja már felcsigázta rajongóit, miszerint nagy bejelentésre készül. Ám ekkor még a legtöbben a közelgő klippremierjének részleteire gondoltak, azonban egy váratlan, de örömteli hírrel jelenkezett: ő a Pantene 2015-ös szépségnagykövete.

hirdetés
Selena Gomez a Pantene új arca
Fotó: Pantene

Selena Gomez nagy tervekkel indította a 2015-ös évet. Ezeket pedig valóra is váltotta, hiszen megannyi filmben kapott szerepet, illetve szinkronhangként is tevékenykedik, valamit új lemezén is gőzerővel dolgozik, ami többek szerint meglepő, és merőben más lesz, mint az eddigi munkái.

Nemrég jelentette be, hogy egy hét múlva debütál legújabb dala, a Good For You és a hozzá forgatott videoklip is. A tegnapi nap folyamán pedig a Pantene hajápolási termékcsalád promóképeivel örvendeztette meg a nagyvilágot, amelyeken ő szerepel.

Nagyon boldog vagyok, hogy megoszthatom veletek a Pantennel való közreműködésemet! – újságolta Selena egy fotó kíséretében.

Az interneten már megannyi backstage-ben készült fotó és videó kering, a végeredményt azonban majd csak a tévéképernyőkön, a reklámszünetek alatt csodálhatjuk meg.

 

Fotók: Pantene

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek