Starity

Kórházban lábadozik az Of Mice & Men frontembere

2015. június 17. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Marfan-szindrómában szenvedő énekest tegnap műtötték meg, és saját bevallása szerint állapotának javulásában sokat segítenek a rajongói üzenetek, melyeket örömmel olvas a kórházban.

hirdetés

A kaliforniai zenekar tíz nappal ezelőtt adott ki egy közleményt, miszerint Austin Carlile frontember kezelése miatt a Full Circle névre keresztelt turné fennmaradó fellépései elmaradnak.

Az Of Mice & Men szomorúan jelenti be, hogy a Full Circle turné további fellépései elmaradnak, ezért a ma esti san diegói Somában, valamint a keddi mexikóvárosi El Plaza Condesában adott koncertek is elnapolásra kerülnek. Austin Carlile énekest tegnap reggel kórházba szállították, és orvosai utasítására bent kell maradnia éjszakára megfigyelés miatt. A zenekar végtelenül sajnálja, amiért nem tud a rajongók elé állni, és reméli, hogy mihamarabb visszatérhet mindkét városba – olvasható a június 7-ei közlemény a Facebookon.

Természetesen a zenekar rajongói rögtön aggódni kezdtek, ám az énekes mindenkit megnyugtatott, és már túl is esett a műtéten. Austin jelenleg is lábadozik, és saját bevallása szerint nagyon sokat jelentenek neki a rajongók üzenetei, melyeket szívesen olvasgat éjszakánként, amikor nem tud aludni. Miharamarabbi felépülést kívánunk!

Fotó: Instagram/Austin Carlile
Fotó: Instagram/Austin Carlile
Fotó: Instagram/Austin Carlile

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek