Starity

Ilyenek lennének emberként a Disney-állatok

2015. június 17. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valamennyi animált Disney-filmben feltűnnek szívünknek kedves állatok, így nem csoda, hogy a wisconsini Pugletto gondolt egy nagyot, és megrajzolta, hogy milyenek lennének e karakterek emberbőrben.

hirdetés

Szinte kivétel nélkül feltűnnek a hősök és hősnők mellett állatok is a Disney-filmekben, akik a főszereplő vagy épp főgonosz tervének kivitelezésében játszanak szerepet, és vicces jeleneteikkel hamar belopják magukat kicsik és nagyok szívébe egyaránt. Nem volt ez másképp a 24 éves wisconsini animátor, Pugletto esetében sem, aki gondolt egy nagyot, és saját elképzelése szerint emberbőrbe bújtatta kedvenc karaktereit, amiről így mesélt a Cosmopolitan újságírójának, Diana Bruknak:

A Deviantarton nézelődtem egyik nap, amikor megláttam néhány képet, amelyen Szimbát fehér bőrű, vörös hajú emberként ábrázolták. Különös frusztráció lett úrrá rajtam. Az Oroszlánkirály története Afrikában játszódik... szóval, újraálmodtam a karaktereket, és elképzeltem, milyenek lennének, ha afrikai emberek lennének – nyilatkozta a projekt kapcsán a művésznő, akit annyira fellelkesített a munka, hogy nemcsak Az Oroszlánkirály, hanem további általa kedvelt Disney-filmek állatkáit is megrajzolta emberként.

Szimba (Az Oroszlánkirály)

Szuzi és Tekergő

Kovu (Az Oroszlánkirály 2.: Szimba büszkesége)

Hercegnő és Thomas O'Malley (Macskarisztokraták)

Nala, Zazu és Szimba (Az Oroszlánkirály)

Shenzi, Banzai és Ed (Az Oroszlánkirály)

Balu és Bagira (A dzsungel könyve)

Sir Kán és Ká (A dzsungel könyve)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek