Starity

Klip érkezett a Fame című musicalhez

2015. június 19. 12:12   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világklasszis musical-előadás a Budapesti Operett Színház nagyszínpadán kerül bemutatásra, melyhez a főszereplők egy része még májusban videoklipet is forgatott, aminek június 17-én volt a premierje.

hirdetés
Klip érkezett a Fame című musicalhez
Fotó: Facebook/Szabó Dávid

A Balatoni nyár című műsorban láthatták először a nézők a Fame című dalhoz készült videoklipet, melyet az Aria Hotelben vettek fel még május végén. A klip tegnap délután felkerült a színház hivatalos YouTube-csatornájára is, azóta pedig több mint 10.000 megtekintéssel büszkélkedhet.

A dal nagyon energikus és fülbemászó, így nem csoda, hogy ehhez készítettek videót a művészek, hiszen ezáltal talán még több nézőt szerezhetnek. A szólisták ebben a számban Gubik Petra, Muri Enikő, Simon Panna, Szabó Dávid, Kocsis Dénes, Veréb Tamás és Gömöri András Máté. Illetve Jenes Kitti is énekel benne, bár külön nem csendül fel a hangja.

A klip nem lenne teljes a színház fantasztikus táncosai nélkül, a koreográfiát pedig Balogh-Barta Viktóriának köszönhetjük. Június 26-án bemutató a Budapesti Operett Színházban!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek