Starity

Demi Lovato lesz Iggy Azalea egyik koszorúslánya

2015. június 19. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nick Young június elején jegyezte el Iggy Azaleát, de máris gőzerővel tervezik a lagzijukat, amit várhatóan jövő nyáron tartanak meg.

hirdetés

Iggy Azalea az utóbbi időben nem sok pozitívumot kapott karrierjét illetően, még koncertsorozatának összes állomását is törölni kellett az igencsak gyenge jegyeladások miatt, azonban magánéletét illetően szerencsére minden rendben van.

Párja, a Los Angeles Lakers kosarasa, Nick Young június 1-jén ugyanis feltette a nagy kérdést Azaleának, melyre boldogan mondott igent. Ezzel kapcsolatban az ausztrál csillag James Corden műsorában megosztott néhány apró részletet a jeles eseményről.

Többek között elárulta, hogy 2016 nyarára tervezik és valószínűleg Amerikában fogják megtartani menyegzőjüket. Mivel Nicknek nagyobb családja van, ezért könnyebb lenne megoldani, ha Iggy rokonsága utazna Ausztráliából az Egyesült Államokba. A fogadáson felszolgált ételekért vőlegénye felel, aki nagyon szeretné, ha a lagzin fellépne R. Kelly, sőt, még konkrét dal is van, amit szeretne a rapper szájából hallani, ez pedig nem más, mint a Marry The Pussy.

A koszorúslány témája kapcsán Azalea elmondta, hogy a négy legközelebbi barátja kapja a megtisztelő feladatot; az egyik közülük pedig Demi Lovato lesz, aki reményei szerint énekelni is fog nekik a mulatságon.

Lovato a vőlegény születésnapi buliján is jelen volt, így első kézből nézhette végig a lánykérést, amelyre Young egy 500 ezer dollár értékű gyűrűt választott kedvesének.

Az interjú legvégén Corden elvitte Iggyt egy ruhaszalonba, ahol felpróbált egy gyönyörű darabot. Az erről készült felvétel és a teljes riport ide kattintva tekinthető meg.

A kisfilm megjelenése előtt egyébként szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy a fiatal rapper máris első babájával várandós, azonban ezt Twitter-oldalán megcáfolta. Továbbá hozzátette, hogy természetesen idővel szeretnének közös gyereket, de jelenleg még fiatalnak tartja magát a feladathoz, ráadásul vőlegényének van egy hároméves kisfia, így nem szeretnének semmit sem elkapkodni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek