Starity

Szakított Olivia Culpo és Nick Jonas

2015. június 20. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közel kétévnyi együtt járás után külön utakon folytatja az énekes és a 23 éves modell.

hirdetés
Szakított Olivia Culpo és Nick Jonas

2013 augusztusában kezdett randizni egymással Olivia Culpo és Nick Jonas, a napokban viszont kiderült, hogy közel két év után pontot tettek kapcsolatuk végére. A szakítás egyik oka a 22 éves énekes sűrű időbeosztása volt, mivel emiatt alig tudtak találkozni és ezért a féltékenység is sokat rontott a helyzeten.

A Miss USA-győztes modell azonban nem csügged, pozitív idézetekkel árasztja el a Twittert. Valamint a hírek szerint nem akarja ilyen könnyen feladni, ugyanis bármikor hajlandó lenne visszamenni Nickhez.

A távolság nem volt jó hatással a kapcsolatukra. A virágzó karrierje és a nagy távolság, ami közöttük volt, megölte a kapcsolatot Nick véleménye szerint. De Olivia inkább Nicket választja, mint a saját karrierjét. Hajlandó lenne lassítani a tempón a kapcsolatuk érdekében, és biztos benne, hogy ezzel visszanyeri őt – árulta el egy bennfentes a HollywoodLife-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek