Starity

Emma Stone visszautasította a Szellemirtók forgatókönyvét

2015. június 19. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előreláthatóan 2016-ban érkezik a mozikba az 1984-es megjelenésű Szellemirtók újrafeldolgozása, melyben Emma Stone-nak is jutott volna szerep, ám a színésznő elutasította a felkérést.

hirdetés
Emma Stone visszautasította a Szellemirtók forgatókönyvét

A Szellemirtók rajongói már hosszú évek óta reménykednek a folytatásban, ám mindeddig csak ígéreteket kaptak arra vonatkozóan, mikor is kerül képernyőkre a történet ismét, melynek első része 1984-ben hódította meg a világot olyan színészekkel a főszerepekben, mint Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis vagy Sigourney Weaver

Nemrégiben azonban ismét felcsillant a remény a rajongók előtt, ugyanis bejelentésre került, hogy 2016-ban visszatér a történet a mozikba, Paul Feig rendezőnek hála. A film kultikus voltát tekintve természetesen a szereposztásra sem lehet panasz, ugyanis a főbb szerepekben Melissa McCarthy, Chris Hemsworth, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Cecily Strong és Leslie Jones tűnnek majd fel. 

A készítők azt is nyilvánosságra hozták, hogy Emma Stone-nak is főszerepet ajánlottak, ám a 26 éves színésznő elutasította a lehetőséget, mely döntéséről legutóbbi interjújában mesélt. Nagyon viccesnek találtam a forgatókönyvet, de nem éreztem úgy, hogy ennek most itt lenne az ideje a számomra. Ez a franchise óriási elkötelezettséget várna el, ami hatalmas dolog. Azt hiszem, sokkal inkább annak jött el az ideje, hogy hagyjak magamnak egy szusszanásnyi időt, mielőtt ismét beugranék a mély vízbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek