Starity

Bréking! Kristen Stewart még mindig szingli

2015. június 21. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég hallhattuk Kristen édesanyjától, Julestól, hogy Kristen és asszisztense egy párt alkotnak. De később kiderült, hogy a vele készített interjút átírták.

hirdetés
Bréking! Kristen Stewart még mindig szingli

Nemrég jelent meg egy interjú a 25 éves színésznő édesanyjával, amiben megerősítette, hogy lánya összejött asszisztesével. Ám a napokban megjelent egy frissebb nyilatkozat is, amiben Jules tagadja, hogy beszélt volna Kristen szerelmi életéről.

Nem mondtam semmit a lányom szerelmi életéről – nyilatkozta Kristen édesanyja, aki továbbá megemlítette: annyi igaz, hogy kérdezték Aliciáról. Pusztán annyit mondtam, hogy kedves lány – tette hozzá Jules.

A hamis hírek gyors elterjedését az is elősegítette, hogy a két hölgy sok időt tölt együtt, sőt, nyarani is közösen mentek, ahol állítólag lencsevégre kapták őket csókolózás közben.

Úgy látszik tehát, hogy Kristen továbbra is szingli; nem úgy, mint volt barátja, Robert Pattinson, aki tavaly nyár óta egy párt alkot Fka Twigs énekesnővel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek