Starity

Közös filmben Jennifer Lawrence és Chris Pratt!

2015. június 22. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Passengers című romantikus sci-fiben lesz majd látható a két közkedvelt hollywoodi színész.

hirdetés
Közös filmben Jennifer Lawrence és Chris Pratt!

Már korábban is lehetett hallani arról, hogy közös filmben lesz látható Jennifer Lawrence és Chris Pratt, most azonban egyre biztosabb, hogy ez rövidesen valóra is válik. A The Wrap értesülései szerint ugyanis a Jurassic World hatalmas sikerét követően a Sony Pictures fejese, Tom Rothman beadta a derekát és úgy döntött, hogy zöld utat ad a nagy költségvetésű produkciónak.

A romantikus sci-fi a Passengers címet viseli és megközelítőleg 120 millió dollárba fog fájni majd a Sonynak, a két hollywoodi kedvenccel főszerepben azonban garantált a siker. A forgatókönyv már számos stúdiót megjárt, de eddig mindegyik továbbpasszolta és a főszerepekre is olyan színészek nevei merültek fel, mint Reese Witherspoon, Rachel McAdams és Keanu Reeves.

A történet a jövőben fog játszódni egy űrhajó fedélzetén, ahol az utasok hibernálva vannak, úgynevezett kriogén álomban. Chris karaktere azonban felébred, és hogy ne legyen egyedül, felébreszt egy nőt is, akit Jennifer fog alakítani.

A rendezői székben a Kódjátszma direktora, Morten Tyldum foglal majd helyet, a munkálatokat pedig a tervek szerint júliusban már meg is kezdik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek