Starity

Kiss Daniella lett Magyarország szépe 2015-ben

2015. június 22. 15:03   |   Szerző: B.Bess

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megválasztották a királynőket a Magyarország szépe 2015 című műsorban. Tegnap színvonalas show keretein belül derült ki, hogy kik képviselik majd hazánkat a világversenyeken.

hirdetés
Kiss Daniella lett Magyarország szépe 2015-ben
Fotó: Facebook/Miss World Hungary

A tavalyi szépségkirálynő, Kulcsár Edina, aki decemberben elsöprő sikert aratott és második lett a világversenyen, tegnap este elköszönt a koronájától és átadta utódjának, Kiss Daniellának.

A Magyarország szépe című műsorban megismerhettük a lányokat, akik különböző körökön keresztül mutatták meg magukat a zsűrinek, és minden ilyen szegmens végén két lánytól kellett búcsúzni. A show közben bemutatták, hogy készültek fel a lányok a kéthetes felkészítőtábor alatt és milyen programokon vettek részt. Tökéletes bájaikat fürdőruhás, estélyi ruhás és retroszerelésben is megmutatták.

A műsor alatt a közönség is szavazhatott, így a három korona mellé egy közönségdíjat is odaítéltek a lányoknak, amit úgy, mint tavaly, idén is a királynőnek adott a közönség.

A végeredmény a következőképpen alakult:

  • Közönségdíj: Kiss Daniella
  • Második udvarhölgy, azaz Miss Intercontinental Hungary: Steingruber Virág
  • Első udvarhölgy, azaz Miss Earth Hungary: Lepp Dorina Ágnes
  • A királynő, azaz Miss World Hungary 2015: Kiss Daniella

Daniella december 19-én, Kínában fogja képviselni hazánkat a világversenyen. Ha lemaradtál az adásról, akkor ITT visszanézheted!

Bemutatom nektek Magyarország Szépét-Miss World Hungary 2015-ös királynőjét, Kiss Daniellát!Ő fogja képviselni hazánkat...

Posted by Kata Sarka on 2015. június 21.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek