Starity

Megan Nicole ezerrel pörög

2015. június 22. 16:04   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015 nyara sok mindent tartogat mind az énekesnőnek, mind pedig rajongóinak.

hirdetés
Megan Nicole ezerrel pörög
Fotó: Facebook/Megan Nicole

Megan Nicole igencsak meglepte rajongóit, mikor még februárban bejelentette, hogy betör a filmiparba is: a nyárra tervezi első filmje debütálását, amit egyik régebbi, a nyarat éltető és visszahívó dala, a Summer Forever után nevezett el SUMR4EVR-nek.

Azóta rengeteget posztolt erről közösségi oldalain, így azoknak, akik rendszeresen követik őt profiljain, olyannyira mindennapjaik része lehetett már a forgatás folyamatának követése, hogy csak úgy repült az idő – anélkül, hogy különösebben feltűnt volna bárkinek, nyakunkon a megjelenés. Augusztusig azonban még várható egy és más az énekesnőtől.

Facebook-profilján nyilatkozott röviden terveiről az elkövetkező pár hónapra. Természetesen a nyár beköszöntével több feldolgozás kerül majd bemutatásra, de emellett nem szenvedünk hiányt saját szerzeményből sem. Posztjában mindenkinek boldog nyár első napját kívánt, ennek tiszteletére pedig új dallal is készül, a Look At Watcha Done-nal. Az új szerzemény érkezését még június 17-én jelentette be azzal, hogy 21-étől elrendelhető az iTuneson, a tényleges megjelenése azonban e hónap 28-ára esik.

Szóval nincs más hátra, mint követni az eseményeket, mert hamarosan érdekes bejelentés érkezik majd egy túráról, debütálás előtt áll a SUMR4EVR, a Look At Watcha Done és sok új feldolgozás is, melyekből egy már meg is érkezett a héten. Az énekesnő több mint két hónap kihagyás után mutatott be újabb klipet, méghozzá nem is egyedül, hanem Jason Chennel – akivel már számtalan közreműködésük volt – dolgozta fel Taylor Swift bombaslágerét, a Bad Bloodot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek