Starity

Ruhamustra: MuchMusic Video Awards 2015

2015. július 05. 10:10   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megrendezésre került a kanadai MuchMusic Video Awards, ahol többek között szobrocskával távozhatott Ed Sheeran, The Weeknd, Justin Bieber vagy a One Direction. A gála vörös szőnyegét is ellepték a leghíresebb énekesek és színészek, lássunk ebből egy kis ízelítőt!

hirdetés

Gigi Hadid

A modell igazán szexin festett kétrészes ruhájában, amiben a hasát és a lábát is megvillantotta – az utóbbit kicsit túlságosan is, mivel lábai közé is be lehetett látni a színpadon. Szettjéhez egy fehér bőrkabátot is párosított, melyen a #Hadid felirat szerepelt. Frizurája és sminkje is kifogástalan volt, Gigi ezúttal nem nyúlt mellé.

Sarah Hyland és Dominic Sherwood

A sztárpár együtt érkezett a gálára, ahol boldogan mosolyogtak, ölelkeztek és cukiskodtak a vörös szőnyegen. A Modern család sztárja egy Solace London-estélyiben érkezett, míg párja egy elegáns öltöny–bőrnadrág kombó mellett tette le a voksát.

Ed Sheeran

Az énekes nemcsak házigazdaként, hanem jelöltként is végigizgulhatta az eseményt, és szerencséjére több díjjal is távozhatott. Nem is értjük, hogy ha ilyen jelentős szerep jutott neki a gálán, miért választott ilyen előnytelen összeállítást. Nyakkendője kilógott mellénye alól, és elegáns öltönyéhez sportcipőt húzott. Ejnye-bejnye!

Hailee Steinfeld

A Végjáték fiatal sztárja Emilio Pucci őszi kollekciójának egyik darabját viselte, melyet az érdekes minták jellemeztek. Ruhájához egy Sophia Webster-hegyesorrút választott, ami nem annyira illett a megjelenéséhez, de még így sem csúszott át a rossz kategóriába. Máskor egy kicsit több letisztultságot kéne csempésznie a szettjébe, és akkor egy rossz szavunk nem lehet rá.

Adam Lambert

A Ghost Town énekese ezúttal igazán elegánsan érkezett a gálára, csak cipője emlékeztetett régi, vadócabb önmagára. Öltönye a Dolce & Gabbanától származik, míg ingét Alexander McQueen tervezte. Azt mondhatjuk, hogy Adam stílusa az évek előrehaladtával egyre kifinomultabb lett, amit ez az összeállítás is bizonyít.

Bella Thorne és Gregg Sulkin

Az újdonsült páros is együtt tett jelenést az eseményen. Bella pikáns vörösben parádézott, ami Julien Macdonald keze mukáját dicséri, amelynek felsőrésze igazán kirívónak hatott, még éppen az ízlésesség határain belül maradt. A Faking It sztárja egy Armani-öltönyben feszített, ami igazán illett Bella összeállításához.

Hailee Steinfeld

Cody Simpson

Shawn Mendes

Shawn Mendes

A YouTube-sztár a lazaság megtestesítője volt, hiszen fekete bőrkabátot, szürke pólót és fekete farmert húzott az eseményre, sőt, még egy közös selfie-re is beállt Cody Simpson mellé a vörös szőnyegen.

Katherine McNamara

A jövőre debütáló Shadowhunters sztárja is rész vett a díjátadón, ahova egy fekete, V-kivágású miniruhában érkezett, melyhez fekete magassarkút és piros karkötőt párosított. Haját lenge hullámokban viselte, és füstös szemeivel mindenkit elvarázsolt.

Debby Ryan

A Jessie szőke sztárja igazán jól döntött, amikor ezt az Alice+Olivia-ruhát válaszotta. Egyszerre volt elegáns és divatos, amihez csak hozzásegített Emm Kuo borítéktáskája és türkiz cipellői.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek