Starity

Kaszát kapott a Hannibal

2015. június 23. 17:05   |   Szerző: fluorine

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nézők három évadon keresztül követhették figyelemmel Dr. Lecter és Will Graham történetét, de a készítők úgy döntöttek, nem folytatják a sorozatot.

hirdetés
Kaszát kapott a Hannibal
Fotó: NBC

The Hollywood Reporter értesülései szerint jogi problémák adódhattak, ugyanis a rendező, Bryan Fuller a negyedik évadban új karaktert akart bemutatni. Ő Clarice Straling lett volna, akit korábban Jodie Foster alakított a nagy sikerű A bárányok hallgatnakban, de ezt nem tudták megvalósítani.

Hannibal befejezi az utolsó fogását az NBC asztalánál idén nyáron, de egy éhes kannibál bármikor újra vacsorázhat. Alig várom a következő étkezésem az NBC-vel – nyilatkozta a rendező.

Nagyon büszkék vagyunk a Hannibal mindhárom évadára. Bryan és írócsapata nagyszerű munkát végeztek, csakúgy, mint a színészeink, Mads Mikkelsen, Hugh Dancy, Caroline Dhavernas és Laurence Fishburne. Megköszönjük mindenkinek a fáradhatatlan munkáját, aminek hála a Hannibal hihetelen élmény lett a közönség számára az egész világon – tette közzé az NBC.

A Hannibal június negyedikén tért vissza a harmadik évaddal, az első részre pedig közel 2,6 millió néző volt kíváncsi. A szezon 13 része a megszokott időpontban kerül adásba az NBC-n, amerikai idő szerint csütörtök este tízkor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek