Starity

A Nickelback lemondta turnéját a frontember műtétje miatt

2015. június 23. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chad Kroeger énekesnek problémái adódtak a hangjával, és mint kiderült, meg kell műteni; így a Nickelback 42 állomásos észak-amerikai turnéja elmarad.

hirdetés

A mai napon hozta nyilvánosságra a kanadai négyes, hogy Chad Kroeger frontember egészségügyi problémái miatt a zenekar kénytelen lemondani a nyári fesztiválszezon idejére eső 42 állomásos észak-amerikai turnéját. Mint kiderült, cisztát találtak Chad gégefőjén, mely hamarosan eltávolításra kerül. Ám az énekes ezt követően hosszabb pihenésre szorul, hogy mihamarabb regenerálódni tudjon.

A hírt egyébként az énekes testvére, a basszusgitáros Mike Kroeger és Ryan Peake gitáros osztotta meg videoüzenetben, és természetesen kezdetét vette a rémült rajongók üzenetáradata, melyre az érintett ekképp reagált:

Nagyon sajnálom, amiért megszakítom a nyári bulikat, és az a kilátás sem villanyoz fel különösen, hogy hetekig néma leszek, de amint lehet, ott leszünk és játszunk a rajongóinkért. Az orvosomra és az ő csapata segítségére támaszkodva visszanyerem a hangom, és igyekszem a legrövidebb idő alatt meggyógyulni – nyilatkozta Chad, mi pedig reménykedünk benne, hogy mihamarabb rendbe jön, hiszen a zenekar október 16-án a Papp László Sportarénában ad majd koncertet a hazai rajongók legnagyobb örömére.

Mihamarabbi felépülést kívánunk! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek