Starity

Tom Holland lesz az új Pókember!

2015. június 24. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre meghozta a nagy döntést a Marvel és a Sony: a 19 éves színészpalánta öltheti fel magára a piros-kék jelmezt.

hirdetés
Tom Holland lesz az új Pókember!

A hónap elején közölte le a The Hollywood Reporter, hogy értesüléseik szerint hat fiatal színészre szűkült le a Pókember szerepére esélyesek listáját. Ők pedig nem mások, mint Tom Holland, Asa Butterfield, Charlie Rowe, Charlie Plummer, Matthew Lintz és Judah Lewis voltak.

A legtöbben Asát tartották a legesélyesebbnek, ám a tegnapi napon kiderült, hogy a Marvel és Sony nem mellette tette le a voksát, hanem a 19 éves Tomra ruházták át a nagy szerepet.

Nagy nap ez a Sonynál. Kevin, Amy és a csapataik hihetetlen munkát végeztek. A Marvel készítési folyamata nagyon alapos, ezért is annyira kiemelkedőek a végeredmények. Biztosan állíthatom, hogy a Pókember sem lesz kivétel ez alól. Számtalan nagy reményű rendezővel dolgoztam már, akik szupersztárokká váltak és úgy hiszik, Jon kimagasló tehetség. Pókiról pedig annyit, hogy nem kevés fantasztikus fiatal színészt láttunk, de Tom próbafelvétele különleges volt. Mindent egybevéve, készen állunk a nagy kezdésre – nyilatkozta a Sony Motion Pictures elnöke, Tom Rothman.

A lehetetlen című filmből és a Wolf Hall című sorozatból ismert fiatal színészről a Rothman közleményében megemlített Amy Pascal is ejtett néhány szót: A Sony, a Marvel, Kevin és én is jól tudtuk, hogy Peter Parker szerepére egy energikus, lelkes, tehetséges, fiatal színészt kell találnunk, aki képes megtestesíteni a világ egyik legismertebb karakterét. Tom személyében megtaláltuk a tökéletes színészt, aki életre kelti Pókember történetét a Marvel-moziuniverzumban.

Az új Pókember-film a jelenlegi tervek szerint 2017. július 28-án kerül a mozikba, a rendezői székben pedig Jon Watts foglal majd helyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek