Starity

Adam Lambert már nem szingli

2015. június 24. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert szíve ismét foglalt, és azt is elárulta, ki vagy éppen micsoda köti le az idejét 24 órában.

hirdetés
Adam Lambert már nem szingli

Lambert részt vett egy kanadai díjátadón, a MuchMusic Video Awardson, Ed Sheeran társaságában, ahol nem volt rest néhány interjút adni. Adam az ET Online-nak adott egy hosszabb riportot, amiben megválaszolt néhány kérdést a karrierjével és magánéletével kapcsolatban.

Végre megvásárolható. Nagyszerű. Csodásan érzem magam. (…) A hangzását tekintve eltér a többi munkámtól. Más színfoltomat próbálom megmutatni a világnak. A csapatom biztatott, hogy mutassam meg a hangom más rezgéseit. Kicsivel alacsonyabb, nyersebb, emberibb. Még mindig én vagyok, csak egy másik oldalam – kezdte, majd elárulta, hogy a szíve ismét foglalt. Az albumommal randizok. Ő a nagy Ő. Nagyon őszinte a kapcsolatunk, és együtt járjuk be a világot.

Továbbá, a rajongók érdeme, hogy Adam ilyesfajta fejlődéseken megy át, és hogy a harmadik albumot már napok óta hallgathatjuk és megvásárolhatjukÚgy gondolom, nagyon szenvedélyesek. Érdekeltek a karrieremben és abban, amit csinálok. Ők az üzemanyag, ami mozgásban tartja az egészet. Azt hiszem, a rajongóim és az elszántságuk nélkül nem tudom, hogy készítettem volna-e harmadik albumot. Sokkal tartozom nekik.

A Billboard előrejelzései szerint a The Original High lesz Lambert harmadik top 10-es albuma az USA-ban. A lemez emellett karrierjének során először bekerült a UK Top 10 slágerlistájába az első héten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek