Starity

Itt a negyedik One Direction-parfüm

2015. június 24. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bejelentették a negyedik One Direction-parfüm megjelenését. A Between Us hamarosan elérhetővé válik a rajongók számára.

hirdetés

Nincs pihenő a One Direction számára! Egészen október végéig turnéznak az On The Road Again keretein belül, emellett dolgoznak ötödik lemezükön is, és valahogy arra is volt idejük, hogy egy új parfümöt a piacra dobjanak. A Between Us derült égből villámcsapásként rázta fel a rajongótáborukat, ami a negyedik illatuk a sorban, követve a sikeres That Moment, Our Moment és You and I darabokat.

A parfümhöz debütált természetesen egy promóciós videó is, ami hozza az elvárt szintet a One Direction részéről – megtudhatjuk, hogy Niall Horan szó szerint adott egy darabot magából a siker érdekében –, illetve egy színfalak mögötti klipben betekinthetünk a fotózásba, ami szemmel láthatóan jó hangulatban telt.

Az illat ezúttal gyümölcsös és élénkítő a leírás alapján. Némi mandarin, virágcsokor (mint jázmin és frézia), vanília, borostyán alkotja az összetevőket. A parfüm ára 21 font, azaz körülbelül 9 ezer forint az Egyesült Királyságban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek