Starity

Gyermeket vár a Maricruz sztárja

2015. június 26. 01:01   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Maricruz sztája, Elizabeth Álvarez a napokban jelentette be, hogy ő és párja, Jorge Salinas hamarosan szülői örömök elé néznek.

hirdetés
Gyermeket vár a Maricruz sztárja
Fotó: Univisión, Upfront

Elizabeth Álvarez és Jorge Salinas 2008-ban ismerkedett meg egymással a Fuego en la sangre című telenovella forgatásán, ahol hamar szerelem szővödött közöttük, majd 2011. október 15-én kimondták egymásnak a boldogító igent.

Elizabeth a napokban bejelentette, hogy ő és Jorge hamarosan szülői örömök elé néznek, ráadásul ikrek szülei lehetnek. A színésznő már átlépte a harmadik hónapot, így örömmel osztotta meg rajongóival mikroblogján„Boldogan osztjuk meg ezt az örömöt!!! Veletek, akik annyira szerettek minket, köszönjük szépen a jókívánságaitokat!!!”

Érdekesség, hogy a 37 éves Elizabethnek ezidáig nem született gyermeke, viszont a 46 éves Jorgénak korábbi kapcsolataiból már született négy gyermeke: Gabriela (1996), Santiago és Jorge Emilio (2005) és Valentina (2006). 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek