Starity

Júliusban érkezik Demi Lovato új dala

2015. június 25. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato rajongói örülhetnek, hiszen az énekesnő a mai napon bejelentette visszatérő dala, a Cool for the Summer érkezését.

hirdetés

Demi Lovato végre boldog: nemcsak nagyszerű barátja van és megelégedett a testével, megtalálva a lelki békéjét, hanem a karrierje is fellendülőben van. Rajongói már évek óta várják Lovato visszatérését egy ütős albummal, és végre ez kifizetődött, hiszen az új kiadók mellett természetesen új dallal és lemezzel is jelentkezik.

A Cool for the Summer hivatalos bemutatója július 1-jén lesz, vagyis jövő héten. Demi jelenleg New Yorkban promóciózza az új kislemezét rádióknál, ami minden bizonnyal a nyár egyik meghatározóbb slágere lesz, már csak a címéből ítélve is.

Lovato a bejelentést Instagram-oldalán tette meg, ahol csatolta a kislemez borítóképét is. Az énekesnőt nyárias kompozícióban láthatjuk, bikiniben, így feltételezhető, hogy egy könnyed, bulis számot hallhatunk hamarosan.

A Cool for the Summer producere a slágergyáros duó, Max Martin és Savan Kotecha volt, akik olyan felvételeket bocsájtottak már ki, mint Adam Lambert If I Had You, Ariana Grande Problem és Bang Bang, Britney Spears I Wanna Go, Ellie Goulding Love Me Like You Do, Christina Aguilera Your Body és a One Direction What Makes You Beautiful ütős slágerei.

 

My new single is called #CoolForTheSummer and will be out July 1!!!!! AHHHHHHHHH

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek