Starity

Hivatalos: visszatér a népszerű dél-koreai lánycsapat

2015. június 26. 21:09   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem három évvel az utolsó dalok és klipek után visszatérésre készül a dél-koreai lánycsapat, a Wonder Girls. A hírt a lányok kiadója erősítette meg, s fény derült az új felállásra is, és arra is, hogy befejezték a videoklip forgatásait.

hirdetés
Hivatalos: visszatér a népszerű dél-koreai lánycsapat

Az utolsó dalok és klipek óta közel három év telt el, s azóta több dolog is megváltozott a Wonder Girls háza táján: Sunye férjhez ment, majd családot alapított;  az ex-WG-tag, Sunmi 2013 augusztusában (majdnem három év inaktivitás után) ismét debütált, mint szólista; Sohee nem újítatta meg szerződését a JYP kiadóval, így nemcsak a csapattól, de az ügynökségtől is távozott 2013 decemberében; Yenny pedig 2014 nyarán HA:TFELT néven szólóban is debütált.

A változások és a sok várakozás után június 25-én örömhírt olvashattak a rajongók a JYP Entertaimnet nyilatkozatában, mely így szól: A Wonder Girls új albummal készül, mely valószínűleg augusztusban jelenik meg. Még semmi sincsen eldöntve, de azt tervezzük, hogy akkortájt jelentettjük meg a korongot. Ezután a kiadó azt is megerősítette, hogy Sunmi ismét csatlakozik a bandához.

A híresztelések szerint a lányok sokkal inkább idolzenekarként, nem pedig idoltánccsapatként szeretnének visszatérni. Tervük szerint Yubin lesz a dobos, Lim a gitáros, Sunmi a basszusgitáros, Yenny pedig a billentyűs szerepét tölti majd be.

Bennfentes információk szerint a lányok június 25-én befejezték az új videoklip forgatását Namyangjuban, Gyeonggi tartományban. A csapat vezetője, Sunye továbbra is inaktív a zenei életben, valamint a 2013 év végi kilépése végett Sohee sem csatlakozik egykori társaihoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek