Starity

Erőszakkal vádolták meg Harry Stylest

2015. június 27. 20:08   |   Szerző: directioner4styles

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction legnépszerűbb énekesét, Harry Stylest azzal vádolták meg, hogy megerőszakolt egy 15 éves lányt Hong Kongban.

hirdetés
Erőszakkal vádolták meg Harry Stylest

A Twitteren osztotta meg követőivel egy Literally Ellis nevű lány, hogy megerőszakolta őt idén márciusban Harry Styles, a One Direction frontembere. A 15 éves tinédzser hamar közbeszéd témája lett, és több ezren megtámadták, kedvencüket védve. Ellis sztorija ott megbukott, hogy az adott időpontban nem is tartózkodott a banda az országban, hanem az On The Road Again turné keretein belül teljesen más kontinensen koncerteztek.

Ellis természetesen megpróbálta tisztázni magát, és a Twitteren közölte, hogy a telefonja átjavította a nevet Stylesra, holott ő egy Solemn nevű férfiről beszélt.

Oké, szóval most elmesélem a történetemet nektek. 7 évvel ezelőtt anyám fizetett egy férfinak, hogy az megerőszakoljon… 8 éves voltam akkor. 2 évvel később az apám elhagyott engem, anyámat és a bátyámat. Az anyám rendkívül agresszív volt, szóval én nem nyíltam meg senkinek igazából. Már csak a bátyám volt nekem. Nos, ő öngyilkos lett két hónappal ezelőtt az internetes bántalmazások miatt.
Nemrég anyám egyik barátja, Harry Solemn megerőszakolt. Nos, én kétségbeesett voltam, szükségem volt a segítségre, szóval írtam erről a Twitteren… Ez volt az első hibám. A telefonom automatikusan átjavította a »Solemn«-et »Styles«-zá, mivel a »styles« nyilvánvalóan gyakrabban használt, mint a Solemn. A második hibám az volt, hogy nem tudtam kiállni magamért. Igazán sajnálom.
Szó szerint több ezer ember támad rám, akik automatikusan azt mondják, hogy haljak meg, mielőtt megmagyarázhatnám ezt az egészet. Ez rendkívül nehéz nekem és megpróbálom a legjobbat kihozni magamból, hogy ezen a földön maradhassak. Óriási bocsánatot kérek az 1D fandomtól, minden lánytól, aki sértőnek találja ezt, és legfőképp Harry Stylestól, akire azt mondtam, hogy megtette és néhány ember tényleg hitt nekem. Megértem, hogy gyűlöltök. Adok ennek az egésznek egy kis időt és ezután megpróbálom folytatni az életemet
írta a bejegyzésében.

A lány érdekes módon több tweetben állította, betaggelve az énekest, hogy őt bizony Harry Styles erőszakolta meg, így sokan most megkérdőjelezik a sztoriját. Egy rajongónak privát üzenetben részletesen leírta, mit tett Styles, megemlítve Zayn nevét is: Harry felvitt az apartmanjába március 26-án, mert nagyon sírtam Zayn távozása miatt. Próbált megnyugtatni, olyanokat mondott, hogy »ne sírj, szépségem«. (...) Megbeszéltük, hogy együtt lógunk, de nem szólhatok erről senkinek. Valami sötét helyen voltunk. (...) Megkérdezte, hány éves vagyok, azt hazudtam, hogy 18, mert reménykedtem, hogy meg fog csókolni. Azt mondta, szép vagyok, majd erőszakosan nekem vetette magát. Háromszor mondtam neki nemet, de nem érdekelte. (...) Zavart voltam, mert ittam előtte, és még mindig szomorú voltam Zayn távozása végett. Azt kérdezte, hogy meg tudok-e neki bocsájtani valaha, még pénzt is ajánlott fel – erre nem tudott magyarázattal szolgálni, egyszerűen bocsánatot kért, ha bárki félreértette, amit írt.

Köztudott, hogy az énekes igencsak jó szívvel lett megáldva, aki minden eddigi alkalmat megragadott arra, hogy támogassa a női jogokat.

Harry és a csapata nem reagált az esetre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek