Starity

Emma Roberts újra bizonyíthat az Amerikai Horror Storyban

2015. június 28. 16:04   |   Szerző: domika666

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez már hivatalos: Emma Roberts becsekkolt az Amerikai Horror Story hoteljébe.

hirdetés
Emma Roberts újra bizonyíthat az Amerikai Horror Storyban
Fotó: Frank Ockenfels / FX

Nemrég új szereplőt hoztak nyilvánosságra az antológiai sikersorozat új évadához, Emma Roberts személyében. A színésznő hamarosan befejezi Ryan Murphy legújabb sorozata, a Scream Queens munkálatait, amiben ő lesz az egyik főszereplő. Ám Ryan elárulta, hogy Emma vonakodva írta alá a Scream Queenshez szóló szerződését, hiszen a fiatal színésznő biztosítani akarta a helyét az Amerikai Horror Story ötövdik évadában, de Ryan ezt is megoldotta, így Emma mind a két sorozatban szerepet kapott. 

Régóta ismerem Emmát és már dolgoztam is vele párszor – mondta Ryan egy interjúban. A rendező mindenképpen szerepeltetni akarta Emmát a Scream Queensben. Elmentem hozzá és azt mondtam, hogy vegyen részt ebben a projektben, de akkor ő már tudta, hogy visszatér az Amerikai Horror Story új évadára. Erre ő azt mondta, hogy ő nem akarja otthagyni a Horror Storyt. Mondtam neki, hogy megvan a forgatóköny és jöjjön el megnézni. El is jött és azt mondta, hogy benne van, ám ennek ellenére is vissza akart térni az AHS ötödik évadának végére.

Ryan egy kicsit szűkszavú volt a színésznő karakterével kapcsolatban. Emma a végére fog betoppanni, és valami nagyon jó dolog lesz vele és Evan Petersszel. Ennyit mondhatok. Ez egy picit furcsa lehet, hiszen Emma és Evan a való életben nemrég szakítottak, de legalább újra láthatjuk őket együtt a képernyőn. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek