Starity

Nord7 by Antonia Montero: itt az új őszi-téli kollekció

2015. június 29. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Antonia Montero tervező múlt héten, az Aqua Bistroban tartott divatbemutató keretében mutatta be új őszi-téli kollekcióját, mely a KREA Művészeti Iskola kötelékében elkészített diplomamunkája is egyben. A Nord7 by Antonia Montero márka Scandinavia elnevezésű kollekcióját a sportos elegancia jellemzi.

hirdetés

A KREA Művészeti Iskola divatbemutatóján debütált új márka a tervező által az év elején piacra dobott Nord7 „testvére”: a Nord7 by Antonia Montero ruhák célcsoportja az a nagyvárosi nő, aki a minőségi és exkluzív, ugyanakkor jól hordható darabokat kedveli. A Scandinaviát – akárcsak a Nord7 márka Line nevű első kollekcióját – a skandináv enteriőr, valamint a svéd street style inspirálta.

„Ismét hordható és jól kihasználható darabokat szerettem volna alkotni, amelyek között van egy-két exkluzívabb image-darab is. A különleges zsebmegoldású, printtel ellátott élénkzöld ruha és zakó is ilyen. Az összes ruhám 100% kézimunka – mondta el Antonia. – A kötött, szőrme- és neccanyagok, a geometrikus minták és a sportos elegancia jellemzi ezt a kollekciót – ezek mind a skandináv enteriőrben is visszaköszönnek. Úgy érzem, ezek a ruhák teljes mértékben tükrözik a stílust, amit szeretek és képviselek” – tette hozzá a tervező.

A Scandinavia kollekcióban a világos színek dominálnak: a kifutón főleg fehér, púderrózsaszínű és élénkzöld darabokat láthattak a divatrajongók – utóbbi nem véletlen, hiszen a svéd otthonok egyik fontos eleme a sok-sok zöld növény. De természetesen a fekete szín sem maradhatott ki, hiszen a ruhák többsége laza szabású és a maszkulin vonalat erősíti, ehhez pedig elengedhetetlen volt a fekete használata is.

Az új őszi-téli kollekció darabjainak egy része hamarosan megvásárolható lesz a Nord7 webshopján is, így aki igazán egyedi és különleges darabokra vágyik, annak érdemes ellátogatni az oldalra.

 

Fotó: Ladocsi András
Modell: Titi Vajda@ Facemodel
Haj: Sándor Anna
Make-up: Lukács Bianka

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek