Starity

Emilia Clarke bízik Jon Snow visszatérésében

2015. június 30. 16:04   |   Szerző: domika666

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok Harca színésznője a sorozat ötödik évadának fináléjával kapcsolatban adott interjút.

hirdetés

Vigyázat! A cikk spoilereket tartalmazhat a sorozat fináléját illetően.

Nemrég befejeződött a Trónok harca ötödik évada, melynek történései nagy hatással voltak a rajongókra, hiszen nagyon meglepően végződött az utolsó epizód. Még a széria sztárjai sem mernek beszélni a legkedveltebb karakter sorsáról, a „Sárkányok Anyja”, Emilia Clarke most az MTV-vel osztott meg néhány teóriát Jon Snow-val kapcsolatban.

Annak ellenére, hogy Harington és a sorozat készítői, David Benioff és Dan Weiss ragaszkodnak ahhoz, hogy a sorozat szereplője teljes mértékben halott, viszont a Daenerys Targaryent játszó színésznő megvan győződve arról, hogy nem utoljára láttuk Jon Snow-t. Ha fogadnom kellene, akkor azt mondanám, hogy 50/50 az esélye Jon visszatérésének, hiszen van egy-két olyan hasznos ember, akik vissza tudják hozni őt az életbe – árulta el Clarke, utalva a Vörös Papnőre, Melisandrere, aki éppen a Fekete Kastélyhoz lovagolván vette észre, hogy Jont meggyilkolták.

Emily beismerte, hogy amikor elolvasta a finálé forgatókönyvét, sírva fakadt és egyből hívta Davidet és Dant. De ez azt is jelenti, hogy közelebb kerültem a trónhoz. – mondta vicceskedve a színésznő. A szereplőgárda csak annyit tudott mondani, hogy fogalmuk sincs, mi fog történni, és a készítők sem valószínű, hogy elmondják az igazat a fiatal hírességnek, hiszen saját állítása szerint nem lenne érdemes: Pontosan tudják, hogy pocsékul hazudok.

De vajon Harington is ilyen rosszul tud hazudni? Egy friss interjúban a színész azt nyilatkozta: Azt mondták, halott vagyok. Teljesen halott. Nem térek vissza a következő szezonba. Ez minden, amit mondhatok. De tényleg. Az epizód rendezője, David Nutter megerősítette: Jon Snow határozottan halott és bukása ezúttal végleges.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek