Starity

Tyler Posey: „Ez az évad lesz a legvéresebb”

2015. június 30. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma este tér vissza az MTV várva várt Teen Wolfjának ötödik évada, mely nemcsak a leghorrorisztikusabb, de egyben a legvéresebb is lesz az eddigiekhez képest!

hirdetés
Tyler Posey: „Ez az évad lesz a legvéresebb”
Fotó: MTV

Már tavasztól kezdve áraszt el minket Jeff Davis és a Teen Wolf stábja a sorozat új évadban való változásokkal kapcsolatos hírekkel, hiszen Tyler Hoechlin már nem főszereplő, Orny Adams pedig otthagyta a sorozatot. Ám ezt még tetézi a rengeteg új hír a ma hajnalban debütáló ötödik évadról, melyet maga a Scott McCallt megformáló Tyler Posey árult el. Úgy érzem, nem túlzok, ha azt mondom ez az évad lesz a legvéresebb. Hihetetlenül undorító és véres, ezzel pedig a legsötétebb évad, amit eddig láthattuk.

Tyler azt is elmondta, ez az évad újra középpontba helyezi a tanulmányokat, mindenki készül az utolsó évre – kivéve Liamet – és ez a karakterek lelkivilágát is megviseli. Ha pedig a karakerekről van szó, Tyler Beacon Hills legújabb üdvöskéjéről, a Cody Christian által életre keltett Theoról is elárult néhány érdekes információt:

„Theo rendkívül titokzatos fiú, szinte senki nem tud róla semmit, kivéve, hogy Scott falkájának akar a tagja lenni. Ezt persze tetézi, hogy egyébként ő maga Scott múltjában fontos szerepet játszik, és hogy anno ő is a Beacon Hills gimibe járt. De hogy miért éppen most tért vissza a városba? Nos, ezt Scott is szeretné tudni – folytatta Posey. – Egy időre eltűnt, és senki sem tudja, hová és miért.”

Az új évad mindezek mellett Scottra és a falkájára is figyelmet fordít majd, valamint az újdonsült alfának újabb problémákkal kell megküzdenie: Scott teljesen le fog törni. Az idei sztori az egyik kedvencem, mert Scott világa most tényleg ajtóstul felborul, és még soha nem volt ilyen sebezhető talán az első évad óta, ha nem ott sem. Az elején minden nagyszerű, ő és Kira nagyszerű párost alkotnak, Stilesszal a jövőt és a továbbtanulást tervezgetik, majd minden rossz fordulatot vesz, és a 10. epizód környékén Scott összeomlik.

A többiekről sem feledkeztünk meg, hiszen Posey elárulta, azzal, hogy Tyler Hoechlin visszatérő szereplő lett, még nem jelenti azt, hogy nem látjuk majd az új évadban. Mindenképpen fel fog tűnni, sőt, ott lesz, ahol lennie kell. Az, hogy elment, nem jelenti azt, hogy nincs számára hely, hiszen fontos karakter – tette hozzá Tyler.

Az ötödik évad ma hajnalban kerül az amerikai képernyőkre, méghozzá dupla epizódos évadnyitóban részesülhetnek a nézők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek