Starity

Klippremier: Benji – Atmosphere (Newik Remix)

2015. június 30. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2014-es X-Faktor harmadik helyezettje és egyben legjobb férfi előadója bemutatta első videoklipjét.

hirdetés
Klippremier: Benji – Atmosphere (Newik Remix)
Fotó: Csányi István

A mindössze tizenhét éves énekesről kevesen tudják, hogy gitáron és zongorán egyaránt kiválóan játszik, ezt pedig – ha tudja – szívesen mutatja meg a közönségének. Benji a tehetségkutatóban a Ha én rózsa volnék című Koncz Zsuzsa-dallal érte el a legnagyobb sikerét: itt gitárral kísérte magát, míg bemutatkozó klipjében zenekara tagjaként egy szép zongora mögött ül.

„Furcsa helyzet, hogy a zenekarom is feltűnik a klipben, mert a videót a bemutatkozó dalom remixváltozatához forgattuk, melyben alapvetően nincs szerepe az élőhangszereknek. Ennek ellenére szerettük volna megmutatni, hogy a dal az eredeti zenekaros változatban is létezik, így a klip elején egy kis részletben feltűnik az eredeti dal és a zenekar” – jegyzi meg Benji.

A vietnami származású énekes első digitális kislemeze június közepén jelent meg, ezen pedig rögtön három dalt kínált a hallgatóknak. A bemutatkozó Atmosphere című dal mellett a DJ Newik által készített remix és egy magyar változat Az élet szép címmel kapott helyet.

„Az eredeti dalok zenekari hangszerelést kaptak, és inkább lírikusabb világot képviselnek, míg Newik újragondolt remixe egy igazi nyári, pörgős szám lett. Érdekesség, hogy az angol és magyar dal nem tükörfordítása egymásak, így mind a két dal más élményvilágba kalauzolja a hallgatókat” – tette hozzá a fiatal énekes.

A most megjelent videoklipben a nemrégen az „Év DJ-je” címmel jutalmazott Newik is feltűnik. A szabadban felvett kisfilm ugyan image-klip, tehát különösebb sztorit nem rejt, ellenben nagyon szép képeket tartalmaz, így pedig egy igazán élvezető alkotás született. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek