Starity

A mexikói bevándorlókért tüntet Becky G

2015. július 02. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Becky G új dallal jelentkezett, mely a We Are Mexico címet kapta. Az énekesnő ezzel a dallal próbál a Donald Trump által létrehozott kampány ellen tüntetni.

hirdetés

A 18 éves énekesnő június 26-án tette közzé legújabb, We Are Mexico címre keresztelt szerzeményét, mellyel Donald Trump politikusnak kíván üzenni, aki rasszista megjegyzéseket tett a mexikói bevándorlókra, és amellett szólalt fel, hogy itt az ideje, hogy csökkentsék a bevándorlók számát Mexikó területén.

A mexikói felmenőkkel is rendelkező amerikai énekesnő csupán annyit fűzött a videóhoz, hogy „Ezt neked, Donald Trump”.  Maga a szerzemény arról szól, hogy kemény munka és kitartás útján, a család és a barátok támogatásával minden sikerülhet.

Becky G legutóbbi interjújában ekképp nyilatkozott a dal mondanivalójáról: Amikor Mexikó embereket küld, nem csak a legjobbakat küldi... Embereket küld, akiknek megvan a maguk gondja és baja. Drogokat, bűnözést, erőszakot hoznak magukkal, ugyanakkor sok mást is. Én hiszem, hogy ettől függetlenül jó emberek. Én pedig azért vagyok itt, hogy tudassam ezt: ha eddig nem tudtad, most már tudod. Mexikóiak vagyunk. Nem számít, hová tartunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek