Starity

Új kisfilmmel jelentkezik az I Prevail

2015. július 02. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Taylor Swift-feldolgozással elhíresült post-hardcore csapat, az I Prevail két napja jelentette meg legújabb kisfilmjét, melyet a Crossroads című szerzeményhez forgattak.

hirdetés

Valamennyiünk szívébe Taylor Swift Blank Space-ével lopta be magát a Brian Burkheiser és Eric Vanlerberghe vezette csapat, így nem meglepő, hogy a hirtelen jött sikert meglovagolva a srácok folyamatos izgalomban tartják gyorsan megnőtt rajongóbázisukat. A zenekart nemrégiben a Fearless Records szerződtette le, így jelentősen felgyorsultak az események a formáció háza táján.

A Crossroads című szerzemény kisfilmje (melyet Alan Leford rendezett) egyébként június 30-án került nyilvánosságra, mely nóta a srácok nemrégiben debütált kislemezén, a Heart vs. Mindon kapott helyet olyan dalok mellett, mint a Love, Lust and Liars, a My Heart I Surrender, a The Enemy és a már korábban említett Blank Space.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek