Starity

Eva Longoria: „A női George Clooney szeretnék lenni!”

2015. július 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Született feleségek sztárja nemrégiben vett részt az In Style magazin címlapfotózásán. A lap riporterét abba is beavatta, miszerint az a vágya, hogy az emberek a női George Clooney-ként tekintsenek rá.

hirdetés
Eva Longoria: „A női George Clooney szeretnék lenni!”
Fotó: Maxim Mexico

Ugyan George Clooney-t elsősorban a férfiak választják szívesen példaképnek, a Született feleségek Gabrielle-jét alakító Eva Longoria nemrégiben elárulta: ő is felnéz az 54 éves sztárra. Eva azonban nem magánéleti csapongásait és kérészéletű románcait irigyli, sokkal inkább szakmai példaképének tartja Clooney-t.

A női George Clooney szeretnék lenni! Ő rendezőként, producerként és színészként is megállja a helyét. Szeretnék nagyobb felelősséget vállalni azért, hogy mi kerül a képernyőkre. 

A 40 éves szépség azonban igazán nem panaszkodhat, hiszen jelenleg is több produkción dolgozik, a Brooklyn 99: Nemszázas körzet című sorozatban alakítja Sophia Pérezt; idén márciusban debütált legutóbbi filmje, az Any Day, melyben Sean Bean és Kate Walsh mellett játszott szőszerepet; valamint további három filmben kapott szerepet, melyek forgatása még nem kezdődött el.

Ugyan magánéletéről ritkán mesél, ám szerencsére ezen a téren is jól alakulnak a dolgai, ugyanis boldog párkapcsolatban él José Antonio Bastón üzletemberrel, amiről ekképp nyilatkozott az őt faggató riporternek: Jelenleg nagyon boldog vagyok. Olyan könnyű most nyitottnak lenni mindenre és szerelmesnek lenni.

A színésznő legutóbbi interjújában arról is szót ejtett, mennyire ellenzi azt, ahogyan Donald Trump politikus a mexikói bevándorlók kérdését kezeli, mely mindig is szívügye volt, ugyanis szülei Mexikóból származnak. A leggyorsabban növekvő demográfia vagyunk az Egyesült Államokban, de nem csak egy hatalmas csoport szeretnénk lenni. Befolyásunk van a dolgokra, és ki kell állnunk bizonyos jogokért.

A színésznő egyébként az In Style magazin augusztusi számának címlapján lesz látható, melyben hosszabban mesél karrierjéről, magánéletéről és arról, milyen produkciókban láthatjuk legközelebb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek