Starity

Kampányarc és Pretty Little Liars-szereplő lett Maddie Ziegler

2015. július 05. 15:03   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sia Chandelierje által híressé vált fiatal táncoslány új projektekbe fog.

hirdetés
Kampányarc és Pretty Little Liars-szereplő lett Maddie Ziegler
Fotó: Capezio

A leginkább a Sia klipjei által híressé vált táncoslány, Maddie Ziegler a videók óta sokkal nagyobb figyelmet kap. Szerepelt már tévéműsorokban, meghívást kapott díjátadókra, és az Austin & Ally című Disney-sorozatban is vendégszerepelt.

Legújabb dobása ismét a tánchoz kapcsolódott, mivel kapott egy táncos számot a Pretty Littltle Liarsben, ami nem kis érdem, hiszen nem megszokott ez a szériában. Nem véletlen tehát, hogy egy felettébb hátborzongató koreográfiát adott elő, ijesztő sminkben és frizurában. A legutóbbi részben fény derült arra is, hogy a kislánynak köze is lehet a Radley-ben történtekhez.

De ezzel még korántsem sem ért véget Maddie sikersztorija, hiszen nemrégiben egy neves márka, a Capezio kérte fel reklámarcának, és egy olyan divattervező ruháit reklámozta, mint Betsey Johnson. A kissé punkos szettek kifejezetten a tánc szerelmeseinek készültek, és bár fő témájuk a balett, mégis divatosak és sokszínűek maradtak.

Capezio

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek