Starity

A Facebook által talált rá 15 éve elrabolt fiára egy anya

2015. július 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jonathan mindössze hároméves volt, amikor apja 15 évvel ezelőtt elrabolta és Mexikóba vitte. Összetört szívű édesanyja azonban nemrégiben egy Facebookon közzétett fényképnek köszönhetően rátalált immár felnőtt csemetéjére.

hirdetés
A Facebook által talált rá 15 éve elrabolt fiára egy anya

Hope Holland mögött igen nehéz 18 év áll. Kisebbik fia mindössze hároméves volt, amikor apja elrabolta és Mexikóba vitte. A kétségbeesett édesanya minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy rátaláljon Jonathanra, ám minden kísérlete eredménytelennek bizonyult.

Hope azonban nem adta fel a reményt, hogy egy nap rátalál gyermekére, többek között ezért is regisztrált a népszerű közösségi oldalra, valamint csatlakozott a Go Fund Me névre keresztelt oldalhoz is, melyen keresztül a vállalkozó szellemű adományozók olyan családoknak nyújthatnak anyagi támogatást, akik elvesztett szeretteiket keresik.

Természetesen nem Hope volt az egyetlen, aki keresésre adta a fejét, ugyanis fia, Jonathan is arra vágyott, hogy megtalálja a családját. Ezért is osztott meg egy gyerekkorában készült fényképet a Facebookon, azt remélve, hogy édesanyja, akiről semmilyen emléke nem volt, rátalál. A szerencse a fiú mellé állt, ugyanis Hope egy véletlen folytán az üzenőfala böngészése során belebotlott az ismerős képbe, melyet annak idején ő kattintott el.

Amint megláttam, a testem pánikkal vegyes izgalommal reagált. Hevesen dobogott a szívem és verejtékezni kezdtem... alig kaptam levegőt. Én voltam az, aki a képet készítette, így bizonyos voltam abban, hogy ő az. A könnyek csak úgy záporoztak az arcomon, a testem és a kezem megállíthatatlanul remegett – elevenítette fel emlékeit Hope.

Egy ismerősnek köszönhetően végre anya és fia kapcsolatba léphetett egymással, és sor került az első telefonbeszélgetésre is. A 80 perces beszélgetés végén Jonathan ígéretet tett arra, hogy meglátogatja Hope-ot. Ezt követően két hónapig maradt édesanyjánál, majd visszatért Mexikóba, hogy leérettségizzen, ám legnagyobb vágya mégis az, hogy Kaliforniában élhessen, közelebb a családjához.

Igazán nagyon boldog vagyok. Olyan ez, mint egy valóságos csoda! Nem hittem, hogy az álmom valóra válik, ezért is vagyok most ilyen nagyon boldog – nyilatkozta az ABC News riporterének az anya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek