Starity

Élő Barbie babák – avagy akik túlzásba estek a plasztikával

2015. október 11. 17:05   |   Szerző: Hannah11TO & LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez nem Photoshop! Cikkünkben tíz olyan különleges személyt mutatunk be, akik egész életüket képesek voltak átalakítani annak érdekében, hogy Barbie baba külsőt kaphassanak. Lássuk, kikről is van szó!

hirdetés

1. Valeria Lukyanova

Valeria a legismertebb élő Barbie, származását tekintve moldvai-ukrán vér csörgedezik az ereiben. Human Barbie néven (is) ismeri a nagyvilág, ugyanis neki köszönhető, hogy kirobbant az élő Barbie-trend 2012-ben.

Valeria félmillió dollárt költött átalakításaira, például mellimplantátumra és számos arcplasztikára. Irreális méreteit is a műtéteknek köszönheti: 39/18/33 (mell/derék/csípő). Szigorúan vegetáriánus, foglalkozását tekintve modell és lemezlovas.

2. Anasztaszija Spagina

Anasztaszija egy fiatal ukrán sminkes és modell. YouTube-csatornájának köszönhetően vált híressé, ott fedezte fel a világ nem mindennapi megjelenését. A folyton változó külsejű lány makeupvideókat készít, nézői pedig még drukkoltak is neki, hogy igazi, valósághű babává válhasson. Köztudottan jó barátságot ápol Valeria Lukyanovával.

3. Venus Isabelle Palermo

A brit anime blogger VenusAngelic néven vált ismertté, ő is sminkvideókat készítésével próbálja meghódítani a YouTube-felhasználókat. Venus jelenleg több, mint 50 000 feliratkozóval és 81 milliós nézetséggel büszkélkedhet, így a legnépszerűbb vloggerek egyike.

4. Anzselika Lenova

Az orosz modellt a legszebb élő Barbie babaként tartják számon, köszönhetően annak, hogy pályatársaitól eltérően rajta nem olyan drasztikus a változás. Anzselika már kislányként is megszállottja volt a divatbabáknak, így nem csoda, hogy átalakítatta magát. Foglalkozását tekintve népszerű gyermekpszihológus (hiszen melyik kislány ne mondaná el problémáit egy Barbie-nak?) és bikinimodell. 

5. Izabella Miko

A lengyel származású Izabella nemcsak modellként, hanem színésznőként is keresi a kenyérre valót, a szélesebb közönség a The Killers Mr. Brightside című szerzeményéhez forgatott kisfilmjében ismerkedhetett meg a babaarcú szépséggel.

6. Lilya Kish

Szintén egy ukrán származású modellt köszönthetünk Lilya személyében, aki különleges megjelenésével szeretné beírni magát a köztudatba. A fiatal lány saját bevallása szerint jó hangi adottságokkal rendekzeik, így szívesen kipróbálná magát énekesnőként is a későbbiekben.

7. Jenny Lee Burton

Külsejét tekintve kevesen gondolnák, az Egyesült Államokban élő Jennyről, hogy főállású édesanya. A közönség először 2004-ben Oprah Winfrey műsorában találkozhatott vele, ahol elárulta: sosem tudott megbarátkozni külsejével. A szégyenérzet azonban a múlté, hála a közel 60 sebészeti beavatkozásnak, melyek segítségével teste minden zavaró tényezőjétől megszabadult.

8. Wang Jiayun

A Renee-Yun néven ismertté vált modellről manapság csak kevesen mondanák meg, hogy kínainak született, ugyanis olyan sokat változtatott a vonásain a plasztikai sebészének a segítségével, hogy arca teljesen elveszítette valós formáját. 

9. Lhouraii Li

A brit gót modell amellett, hogy társaihoz hasonlóan átszabatta magát, arról (is) híres, hogy nem fél kísérletezni a színekkel – legyen szó a hajáról vagy a sminkjéről, Lhouraii nem ismer tabut. Elmondása szerint reggelente négy órán át készül a make-upja, melyről szívesen készít tutorial videókat a YouTube-ra.

10. Justin Jedlica

És legvégül bemutatjuk az élő Ken babát, a szlovák-amerikai üzletember és modell személyében. Justin több, mint 140 esztétikai beavatkozáson esett már át, beleértve a mellkas- és bicepsz implantátumot, orrplasztikát, comb-implantátumot és ajakfeltöltést is. Vajon megérte?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek