Starity

Hatalmasat zakózott Demi Lovato

2015. július 06. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato új dalának promóciós körútja kellős közepén van, amit már úgy tűnt, hogy sikeresen teljesít mindenféle esés nélkül, ez azonban mégsem jött össze.

hirdetés
Hatalmasat zakózott Demi Lovato
Fotó: AKM-GSI

Demi Lovatóról és hatalmas színpadi eséseiről számtalan videó kering az interneten, ugyanis az énekesnőnek nem számít, hogy 10 centis magassarkúban vagy éppen egy egyszerű bakancsban áll színpadra, bármiben képes bemutatni a már lassan show-elemmé vált zakózásokat. Nem történt ez másképp a napokban sem. 

Lovato közel egy hete járja Amerikát a Cool For The Summer promóciója végett, nem is akárhogy: hatalmas medencés és tóparti bulikat tart rajongóinak. A legutóbbi állomás a 102.7 KIIS FM közreműködésével került megrendezésre Los Angelesben, ahol egy medence közepén felállított színpadon adta elő legfrissebb slágerét. Miután végzett, arra készült, hogy beveti magát rajongói közé. Azzal viszont nem számolt, hogy hiba csúszik a tervébe.

A vizes felületű emelvényen ugyanis megcsúszott, és arccal lefelé óriásit zuhant. Azonban míg a jelenlévők arcára az ijedtség ült ki, addig Lovato egy mosoly kíséretében felállt az igencsak fájdalmasnak tűnő esésből. Ezt látva pedig a közönség ujjongásban tört ki, majd végül befejezte, amit elkezdett, és beleugrott közéjük a vízbe.

Hát... Nincs turné anélkül, hogy ne esnék egy nagyot!!!! #NOTcoolforthesummer – csiripelte Twitter-oldalán a történtek után, majd kinevetve saját magát, egy videót is megosztott az incidensről. 

Természetesen sokan aggódtak érte – többek között barátja, Wilmer Valderrama is –, így a résztvevők közül a közös képek készítése közben többen is megkérdezték tőle, hogy jól van-e, mire mindenkit megnyugtatott, hogy kutya baja, és viccesen hozzátette, hogy csupán az egója sérült egy kicsit. 

A nem éppen szokványos promókörút lassan a végéhez ér, ami alatt számtalan felejthetetlen élményt okozott rajongóinak. A Miamiban tartott ünnepség alkalmával a jelenlévőket videóra vették, és aláírattak velük egy szerződést, mely szerint beleegyeznek abba, hogy feltűnjenek a Cool For The Summer hamarosan érkező kisfilmjében. A chicagói állomásra elkísérte jó barátja és egyben üzlettársa, Nick Jonas is, akivel előadták a srác Jealous című slágerét.

Atlantában tett látogatása során egy ott élő rajongó lehetőséget kapott arra, hogy megrendezze saját házibuliját, ahol Lovato közel 3 órát töltött, ezzel életre szóló élményt okozva. Los Angelesben a Tökéletes hang sztárja, Hailee Steinfeld biztosította támogatásáról, aki végül San Franciscóba is elkísérte, ugyanis az alkalommal a Temple Night Clubban várt rá egy fellépés, amely végén még táncra is perdültek a The Weeknd slágerére.

Jól láthatóan csúszik a padló, Lovato pedig 10 centis sarokban bulizik / Fotó: DailyMail.co.uk
Az énekesnő megnyugtatta a rajongóit: jól van / Fotó: AKM-GSI

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek