Starity

Lánya gyilkosa után nyomoz új filmjében Julia Roberts

2015. július 06. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan érkezik az Oscar-díjas argentin thriller, a Secret in Their Eyes feldolgozása, így a napokban debütált az első előzetes is.

hirdetés
Lánya gyilkosa után nyomoz új filmjében Julia Roberts
Fotó: Entertainment Weekly

2009-ben mutatták be az argentin The Secret in Their Eyes című thrillert, mely egy Oscart is bezsebelt, nemrégiben pedig a forgatókönyvíróként és rendezőként tevékenykedő Billy Ray úgy döntött, hogy adaptálja a nagy sikerű alkotást.

Ha nem rémiszt meg az, hogy egy ilyen filmet készítesz el, akkor nem vagy észnél. Egy olyan filmről beszélünk, ami már egy Oscar-díjat is nyert, szóval elég magasan van a léc – árulta el néhány hónappal ezelőtt Ray az Entertainment Weeklynek.

Billy azonban semmit sem bízott a véletlenre, ugyanis olyan színészeket szerződtetett le, mint Nicole Kidman, Julia Roberts, Dean Norris, Chiwetel Ejiofor, Michael Kelly, Joe Cole és Mark Famiglietti. A történetet pedig néhány helyen átírta, hogy néhány jellegzetes amerikai vonással is egyedibbé tegye adaptációját.

A sztori egy összetartó FBI-csapatról szól, akiknek kapcsolata hamar megváltozik, amikor egyikük tinédzser lányát brutálisan meggyilkolják. Nicole a kerületi ügyészt, Chiwetel és Julia pedig nyomozókat játszanak.

Amikor leültem megírni a filmet, úgy gondoltam, hogy a veszteségről szól. De kiderült, hogy valami másról szól. A megszállottság felé vette az irányt. Azokról az emberekről kellett szólnia, akik 13 évre megrekedtek, mivel ez a szörnyű bűntett darabokra szedte mindannyiuk életét és egyikük sem tud szabadulni tőle – osztotta meg.

Az amerikai premierre október 23-án kerül sor, majd 2016. március 4-én az Egyesült Királyságban, 10-én pedig Hollandiában is bemutatják majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek