Starity

Laza dallal mond köszönetet mindenkinek Kelemen Kabátban

2015. július 07. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nagy-Szín-Pad-döntős Kelemen Kabátban vadonatúj dallal örvendeztette meg rajongóit, mely a Köszönöm szépen címet kapta. A dalban egy Kelemen Kabátban-rajongó is szerepet kapott, Szerecsenkirály szerint ő a legfiatalabb rendszeres koncertlátogatójuk.

hirdetés
Laza dallal mond köszönetet mindenkinek Kelemen Kabátban

„A kiállásban egy zseniálisan kreatív és életrevaló kis barátunk, Ábris hangja hallható. A versikét, mely különleges csavart ad a dalnak, természetesen ő maga írta. Zeneileg pedig egy klasszikus stílushoz, a house-hoz nyúltunk, mivel egy laza, nem megfejtős dalt szerettünk volna adni az embereknek. A dalszöveg egy hirtelen jött egyszerű és őszinte ihlet eredménye. Rengeteg kedves ember vesz körül minket, illetve csodálatos dolgok történtek és történnek velünk, ami nem mindenkinek adatik meg. Ezért gondoltuk, hogy illik ezekért köszönetet mondani.”

A zenekar tudatosan a fesztiválszezon közepére időzítette a legújabb dalát, amit stílszerűen egy fesztiválon, az EFOTT-on mutat be először. Mindez az év legnagyobb egyetemista bulihetének csütörtöki napján történik meg, a Velencei-tó partján, ahol július 14–19. között minden a kultúráról, gasztronómiáról, turisztikáról, sportról, no és persze a zenéről fog szólni.

A zenekar nem törekszik a slágergyártásra, de nyilván örülnek, ha minél több embernek tetszik. A Köszönöm Szépenről azt gondolom, hogy egy kedves és őszinte dal, amely pont az szeretne lenni, ami a címe: köszönet. Télen általában a lassabb, mélyebb számok működnek jobban. Idén őszre-télre mi is inkább egy balladával készülünk, amely a nyári pörgésben, azt gondoljuk, elkallódott volna. A nyárhoz ellenben ez a könnyebb, lágyabb, gyorsabb hangulatú szám passzol – mondja JumoDaddy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek