Starity

Szakított Kourtney Kardashian és Scott Disick

2015. július 07. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kourtney Kardashian szakított barátjával, Scott Disickkel, miután a fiút exbarátnőjével kapták lencsevégre bulizás közben.

hirdetés
Szakított Kourtney Kardashian és Scott Disick
Fotó: joinblush.com

Chloe Bartolival kapták lencsevégre egy jachton Dél-Franciaországban Scottot, amit Kourtney nem nézett jó szemmel, hiszen július 4-én szakított vele. Meg sem próbálták tagadni, mennyire vonzódnak egymáshoz. Nagyon bensőséges volt, ölelgették egymást és boroztak – árulkodott egy szemtanú. Scott miután meglátta a paparazzókat, szemmel láthatóan megijedt és eltávolodott Chloe-tól, ekkor azonban már késő volt.

Scott és Chloe július 2-án

Kourtney nagyon kiakadt, el sem tudja hinni, hogy ennyire hülye volt Scott és így leégette a családjukat – árulta el egy közeli barátjuk. Kourtney nem kívánta kommentálni az esetet.

A sztárpár három gyermeknek adott életet az idő alatt, amit együtt töltöttek. Kourtney és Scott 2007-ben kezdtek randizni, és bár kapcsolatuk viharos volt, mégis Hollywood egyik legszeretettebb párosa voltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek