Starity

Újabb haláleset rázta meg a Black Veil Brides tagjait

2015. július 09. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még nincs egy hónapja, hogy a kaliforniai csapat elvesztette gitártechnikusát és egyben jó barátját, Chris Holley-t, ezúttal újabb hozzájuk közel álló személytől kellett búcsúzniuk a srácoknak.

hirdetés
Újabb haláleset rázta meg a Black Veil Brides tagjait

Ugyan karrierjük szempontjából igen eredményes és sikerekben gazdag hónapok állnak az Andy Biersack vezette ötös mögött, ám a magánéletben nem ilyen szerencsések a srácok. Kevesebb mint egy hónap leforgása alatt a frontember a második halálesetről tudósította követőit a közösségi oldalakon.

A banda még mindig gyászolja a júniusban váratlanul, álmában elhunyt Chris Holley-t, aki egyébként olyan együttesek gitártechnikusa volt, mint az Asking Alexandria, a Motionless In White, és természetesen a Black Veil Brides. A hír mindenkit nagyon lesújtott, és rengetegen nyilvánították részvétüket a közösségi oldalakon, ám a zenekar tagjainak még arra sem volt lehetőségük, hogy magukhoz térjenek a sokkból, amikor újabb tragédia történt.

Újabb szomorú nap a BVB táborában. Régóta jó barátunk és első üzleti menedzserünk,Tom Reed elhunyt. Nyugodj békében Tom, te igazán kedves lélek  – olvasható Andy üzenete a Twitteren.

Az énekes azonban később jó hírekkel is szolgált a jelenleg is tartó Warped Tourral kapcsolatban, melyen egyébként kedvese, Juliet Simms is velük tart, szintén fellépőként. Mégpedig azzal, hogy a mostanában történt rossz események ellenére a turné nagyon jól halad és felettébb élvezik a fellépéseket.

Nagyon jól éreztük ma magunkat a színpadon! Ebben a veszteséges és szomorú időben az öröm, amit hoztok nekünk a színpadra, hihetetlen! Köszönjük, srácok!

Jó hír azonban a rajongók számára, hogy holnap kerül az üzletek polcaira a zenekar koncert-DVD-je, mely az Alive And Burning címet viseli és olyan exkluzív felvételeket tartalmaz, amelyek a tavalyi nagyszabású halloweeni fellépéseken kerültek rögzítésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

turné halál hír bvb
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek