Starity

Leégette magát Ariana Grande

2015. július 09. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande nem viselkedett éppen úrinőhöz méltóan egy fánkboltban az elmúlt hétvégén, ezzel pedig kivívta számos amerikai haragját.

hirdetés
Leégette magát Ariana Grande
Fotó: Joseph Llanes

Ariana Grande több milliós rajongótáborral büszkélkedhet, melynek tagjai felnéznek rá, éppen ezért aligha engedhet meg magának olyan viselkedést, amilyet az elmúlt szombaton tanúsított a Lake Elsinore-i Wolfee Donuts nevű fánkboltban Dél-Kaliforniában.

Az énekesnő háttértáncosával, Ricky Álvarezszel és két további ismerősével érkezett az üzletbe, ahol bizony kibújt belőle a kisördög. Miközben vadul flörtölt a fiúval, mindketten összenyalogatták az eladásra szánt, pultra kitett fánkokat, amikor éppen senki nem figyelt. Amikor pedig az egyik alkalmazott egy tálcányi óriásfánkot helyezett ki, Ariana kifakadt: Mi a f*sz ez? Utálom az amerikaiakat. Utálom Amerikát.

Pechjére egy biztonsági kamera rögzítette az incidenst, a TMZ  pedig közzé is tette, óriási felháborodást kiváltva ezzel. Az énekesnő – bár nem ő az első, aki nem ért egyet hazája általános étkezési szokásaival – kissé rejtélyes körülmények között kedden bejelentette, hogy lemondja közelgő fellépését a Major League Baseball's All-Starban, amely ezen a hétvégén került volna megrendezésre. Ariana sajtósai a hétfői fogászati műtétjére hivatkoztak a közleményben, bár a videó nyilvánosságra kerülése után az sem lenne meglepő, ha a kínos szituáció állna a visszalépés háttérében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek