Starity

Lady Gaga kutyája modellnek állt

2015. július 09. 18:06   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Asia előtt igazi példakép lehet gazdája, Lady Gaga, aki a Versace egyik vezető arca, kapcsolatban áll a MAC-kel és még saját illata is van, egyszóval nem volt kérdés, hogy Asia is beleveti magát a divat világába.

hirdetés

A luxustáskáiról elhíresült Coach márka központja New Yorkban található, és legújabb kampányuk húzónevének nem mást, mint Lady Gaga francia bulldogját, Asiát választották meg. Több kép is napvilágot látott azóta, és már egy reklámvideó is elkészült. A képeket a divatvilág egyik legnagyobb fotósa, Steven Meisel készítette.

Büszkén jelentem be, hogy kiskutyám, Miss Asia Kinney lesz a Coach sztárja és arca ebben az évben. Annyira természetesen viselkedik a kamera előtt. Imádom nézni, ahogy a legjobb barátomból sztár lesz – tette közzé Lady Gaga.

A Coach Pups elnevezésű kampányban Asia mellett további hírességek kutyái is szerepelnek majd, melyek a márka kézitáskáinak őszi kollekcióját fogják reklámozni óriásplakátokon. Stuart Vevers, a vállalat kreatívigazgatója elárulta, hogy játékos és humoros képeket akarnak készíteni, melyek mosolyt csalnak az emberek arcára, akárcsak kiskedvenceink a mindennapokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek