Starity

Debütált a Dragonforce első DVD-je

2015. július 10. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Februárban értesültünk arról, hogy a zenekar kiadni készül első DVD-jét, a mai napon pedig hivatalosan is a boltokba került a koncertanyag.

hirdetés
Debütált a Dragonforce első DVD-je
Fotó: Facebook/Dragonforce

Februárban közölte rajongóival a legendás Dragonforce zenekar, hogy hamarosan piacra dobják első DVD-jüket. Az In The Line Of Fire névre keresztelt koncertlemezt a Three Hammers című dal, és a vele járó élő felvételes kisfilm harangozta be, amely a tokiói Saitama Super Arénában került rögzítésre és felvétele a tavalyi Loud Park Fesztivál keretein belül zajlott le.

A britek egyébként tavaly augusztusban jelentették meg legújabb nagylemezüket, amely a Maximum Overload címet viseli. A korong beharangozója a The Game című dal volt, illetve a hozzá készült kisfilm. Ezután a Defenders című szám demóverzióját ismerhettük meg – majd később a hivatalos változatát is közzétette YouTube-csatornáján a Marc Hudson által vezetett együttes. A hattagú formáció idén januárban a holland Epica társaságában a magyar közönségnek is bemutatta új lemezét, amely már a megjelenése óta rendkívül jó visszajelzésekkel büszkélkedik.

Az EarMUSIC lemezkiadó jóvoltából mától kezdve már a boltokban is kapható a DVD, amely blu-ray változatban is elérhető. Ennek fényében ismét közzétettek egy élő felvételes kisfilmet, amelyben végigkísérhetjük, hogy hogyan is tombol a közönség a Black Winter Night című dalra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek