Starity

Ariana Grande bocsánatot kért a világtól

2015. július 10. 21:09   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig pár napja jelent meg az a videó, amiben Ariana Grande egy fánkboltban összenyalogatta az eladásra szánt, pultra kitett fánkokat, majd pedig kijelentette, hogy utálja Amerikát és az amerikaiakat.

hirdetés
Ariana Grande bocsánatot kért a világtól
Fotó: Instagram / Ariana Grande

Ariana Grande hatalmas botrányt okozott azzal világszerte, hogy felelőtlenül kijelentette, hogy utálja az országát, és a benne élő embereket, majd a fánkokat is összenyalta egy gyorsétteremben. Pechére a felvétel kiszivárgott, és Ariana most hatalmas gyűlöletben találta magát.

Nem sokkal a videó megjelenése után azonban Twitter-oldalán bocsánatot kért rajongóitól. Rendkívüli módon büszke vagyok arra, hogy amerikai lehetek, és mindig egyértelművé tettem, hogy szeretem az országomat. Amit egy személyes pillanatban mondtam egy barátomnak, Ryannek, aki a fánkokat vette, ki volt ragadva a szövegkörnyezetből és nagyon sajnálom, hogy nem volt több tapintatosság a szavaimban. Mint egy olyan ember, aki támogatja az egészséges étkezést, az étel nagyon fontos számomra, és néha feldühít, hogy mi, amerikaiak, milyen szabadon eszünk meg dolgokat anélkül, hogy gondolkodnánk azokon a következményeken, amiket művelnek az egészségünkkel és a társadalommal önmagában. A tény, hogy az Egyesült Államokban az egyik legmagasabb a gyermekkori elhízás mértéke, frusztrál engem. Tennünk kéne azért, hogy megértessük magunkkal és a gyermekeinkkel, hogy a túl sok evés veszélyes, és mérgeket viszünk be a testünkbe. Többet kell követelnünk az élelmiszeripartól.  Jobban kellett volna tudnom, hogyan fejezzem ki magam; új felelősségeim vannak mint közéleti személyiség, törekszem arra, hogy jobb legyek. (...) Még egyszer bocsánatot kérek azért, ha megbántottam valakit a szegényes szóhasználatommal.

Bár a rajongóknak ennyi is elég volt ahhoz, hogy megbocsássanak kedvencüknek, Ariana még mindig nem érezte úgy, hogy megfelelően elnézést kért volna viselkedéséért. Éppen ezért YouTube-csatornájára feltöltött egy videót, amiben szóban is elmondja, mennyire sajnálja a történteket. Szerettem volna egy videót készíteni, hogy újra bocsánatot kérhessek az egész fánkincidensért. Úgy érzem, hogy a bocsánatkérésben, amit posztoltam, kihagytam a lehetőséget, hogy tényleg őszintén elnézést kérjek, és kifejezzem, amit érzek, mert nagyon lefoglalt, hogy az élelmiszeriparral való problémáimat mondjam el, ami nem túl relatív. Máshogy is kifejezhettem volna, szóval most ezt teszem.

Ariana a videóban elmondta, hogy ő is megnézte a fánkboltban készült felvételt, és rettenetesnek gondolta a viselkedését, nagyon megalázva érezte magát.  22 éves vagyok. Ember. Még mindig rengeteg dolgot kell megtanulnom, követek el hibákat, és ezekből fogok tanulni. (...) Nem kifogásokat keresek a viselkedésemért, hanem csak bocsánatot szeretnék kérni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek