Starity

Magyarországra is érkezik Zendaya új sorozata

2015. július 11. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Indul a risza után Zendaya újabb Disney-sorozatban lesz látható. A K. C., a tinikém bemutatkozó epizódját július 18-án vetíti a magyar Disney Channel.

hirdetés
Magyarországra is érkezik Zendaya új sorozata
Fotó: Disney Channel

Zendaya a nagy sikerű Indul a risza című sorozattal lett világhírű, de a széria befejezésével is hű maradt a Disney Channelhez kolléganőjével, Bella Thorne-nal ellentétben, aki már szinte teljesen elhagyta a csatornát. K. C., a tinikém című sorozata idén januárban debütált az amerikai tévében, és akkora sikert ért el, hogy idén májusban a második évadát is berendelték.

A show-ban a színésznő a középiskolás K. C. Cooper nevű lányt alakítja, aki matekból ugyan nagyon penge, arról viszont sejtése sincs, hogy szülei szuperkémek. Miután felfedezi titkukat, őt is beszervezik, hogy iskola mellett segítse őket a világ megmentésében.

A sorozat szereplőgárdáját Zendaya mellett Veronica Dunne, Kardeem Hardison, Tammy Townsend, Kamil McFadden és Trinitee Stokes is erősíti, de vendégszereplőként tiszteletét tette már Bella Thorne és a Jessie-ből megismert Peyton R. List és Skai Jackson is. A forgatókönyvírásból az Indul a risza ötletgazdája, Rob Lotterstein is kivette a részét, így nem meglepő, hogy a rajongók ezt a szériát is nagy lelkesedéssel fogadták.

A sorozat július 18-án a pilotepizód levetítésével végre Magyarországon is bemutatásra kerül, Zendaya magyar hangját ezúttal is Csuha Bori fogja kölcsönözni. Az első epizódot közvetlenül a Tengerparti tinimozi második részének premierje után vetítik, azaz 17.55-kor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek