Starity

Édesanyja nyomdokaiba lépett Cindy Crawford lánya

2015. július 13. 19:07   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal lány szerződést írt alá a világ egyik vezető ügynökségével, az IMG Modelsszel.

hirdetés

Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber hivatalosan is követi édesanyját a pályán, hiszen a napokban írt alá egy szerződést világ egyik vezető modellügynükségével, az IMG Modelsszel, akinél olyan modellek igazolnak, mint Rosie Huntington-Whiteley, Miranda Kerr, Gigi Hadid vagy éppen Palvin Barbara.

Cindy sokáig óvta lányát a divatszakmától, de már akkor is szerepelt a Teen Vouge-ban és egy Versace-kampányban. Csak idő kérdése volt, hogy a modellpalántát szerződtessék, mivel egyértelműen örökölte édesanyja génjeit. Legutóbbi munkája éppen a napokban volt, mégpedig az olasz Vouge-gal, melyben szerepelt egy fotósorozat erejéig, ami ilyen fiatalon nem kis teljesítmény.

Az IMG-vel karöltve nagy karriert futhat be, így érdemes figyelni a mindössze 13 éves lányra. Az Instagrammon gyakran lehet róla hallani, hiszen rengeteg fotót posztol, így már most rengeteg rajongója van a közösségi oldalnak köszönhetően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek