Starity

Harry Styles a delfinekért harcol

2015. július 12. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este a One Direction énekese a San Diegó-i koncert közepén ismét felhívta magára a figyelmet – ezúttal azonban nem az esésével.

hirdetés

 

A video posted by @maisie_williams on

Vannak itt olyanok, akik szeretik a delfineket? – kérdezte a One Direction szépfiúja, majd azonnal hozzá is tette: Ne menjetek a SeaWorldbe.

Styles azután tette fel a kérdését, miután kiszúrta a közönség soraiban a Dolphin Project (Delfin Terv) nagykövetét és a Game of Thrones sztárját, Maisie Williamst, aki büszkén megosztotta a pillanatot az Instagramon is. 

Miután látta a Blackfish és a The Cove című dokumentumfilmeket, az énekes a delfinek szenvedélyes harcosa lett és több alkalommal is összeállt a Dolphin Project két tagjával, Ric és Lincoln O’Barryvel, hogy felhívja a figyelmet a fogságban tartott állatokra, és arra buzdítson mindenkit, hogy ne nézzen meg delfinbemutatókat.

A SeaWorld komolyan vette Styles szavait, és egy Twitter-üzenetben kérték, hogy menjen el és saját szemeivel tekintse meg a létesítményüket, hogy lássa, hogyan élnek ott valójában az állatok. Azt is közölték, hogy eddig több mint 480 bálnát és delfint mentettek meg azért, hogy rehabilitálják, majd visszaengedjék őket a saját világukba.

Az énekes még nem reagált a megkeresésre, a One Direction rajongói azonban máris hadat üzentek a SeaWorldnek, és világméretű trend lett a #DontGoToSeaWorld (NeMenjASeaWorldbe), valamint a #EmptyTheTanks (ÜrítsétekKiAzAkváriumokat) jelszavakból. A trendhez állatvédő hírességek is csatlakoztak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek