Starity

Új hírek érkeztek a Sherlock különepizódjáról

2015. július 15. 14:02   |   Szerző: StopandStare

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még messze van az epizód képernyőkre kerülési dátuma, nem is beszélve a negyedik évad premierjéről, a rajongóknak így is van minek örülniük: nem csak új fotó érkezett, hanem megjött az első trailer, és a show egyik írója, Steven Moffat is érdekes híreket osztott meg a Twitteren.

hirdetés

A népszerű brit szériából 2014 januárja óta nem láthattak új epizódot a rajongók, azonban most a San Diegó-i Comic Con apropóján rengeteg új hír érkezett az idén karácsonykor levetítésre kerülő különepizódról.

Már régóta tudni lehet, hogy a speciális rész a sorozat többi epizódjához hasonlóan 90 perces lesz, valamint hogy a híres detektív történetét visszahelyezik eredeti közegébe, a viktoriánus korba.

Nem olyan régen azonban új promóciós képet posztolt a BBC One a Twitteren. A fotón Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) és John Watson (Martin Freeman) viktoriánus kosztümben jelennek meg.

Fotó: Twitter/BBC One

Nem sokkal ezután a San Diegó-i Comic Conon levetítették az epizódhoz tartozó teaser trailert is, mely természetesen a YouTube-ra is felkerült.

Steven Moffat, a sorozat egyik írója interjúiban említette, hogy a negyedik évad (melyet 2016 tavaszán kezdenek forgatni, és valószínűleg 2017 januárjában kerül a képernyőkre) sötétebb lesz az előzőeknél. Állítása szerint olyan dolgok fognak történni Holmesszal és Watsonnal, amikre senki sem számít. Valamint azt is elárulta, hogy a rajongók kétségbeesetten fogják várni az ötödik évadot, azonban elismerte, hogy az új szezon scriptjét még nem írták meg.

A Twitteren kaptunk ezen kívül egy másik fontos hírt is: a különleges epizódot világszerte le fogják adni a kiválasztott mozikban. Arról azonban még nincs információ, hogy Magyarországon is vetíteni fogják-e.

A sorozat több képviselője is megjelent a Comic Conon, íme a teljes Sherlock-panel:

Valamint a nem jelenlévő, főbb szerepeket játszó színészek egy bocsánatkérő videóval is kedveskedtek a rajongóknak:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek