Starity

Most pénteken Magyarországra látogat a The Darkness

2015. július 13. 02:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rockrajongók figyelem! Ez a hír tetszeni fog: a népszerű brit rockbanda, a The Darkness Magyarországra látogat!

hirdetés
Most pénteken Magyarországra látogat a The Darkness
Fotó: Facebook / Dürer kert

A The Darkness bandához csatlakozott idén a Queen-család tagja, Rufus Taylor, aki Roger Taylor egyetlen fia és szintén dobolással foglalkozik, és nem mellesleg Adam Lambert legjobb barátja. A banda a Hegyalja fesztivál keretein belül látogat Magyarországra, hiszen bár idén elmaradt, a koncerteket pótolják a szervezők.

A The Darkness most pénteken, július 17-én lép fel Magyarországon a Dürer kertben. A jegyár mindössze 1000 forint, így remek esti program lehet minden zeneszeretőnek! Az eseményre minden Kingdom of Hegyalja pénteki napijegy, valamint bérlet érvényes.

Hard rock és humor egyszerre? Persze, hogy lehetséges, a rockerek is vicces srácok, sőt, sokszor még magukon is szeretnek nyihogni egy sör mellett. A brit The Darkness mindennek a csimborasszója: 2003-as Permission To Land című albumuk mára instant klasszik, melyen az I Believe In A Thing Called Love megasláger egyértelműen utal a Spinal Tap és a Queen közötti meglehetősen sajátos kombinációra. A kétezres évek a sikerről, turnékról, díjakról és két, sok millió példányban eladott albumról szólt a Hawkins testvérek számára – majd a túlzott rock and roll életvitel miatt Justin Hawkins énekes és a többiek útjai egy időre elváltak egymástól. De ahogy a nagykönyvben meg van írva, a Darkness ismét összeállt: 2011-es visszatérésük óta már két lemezt is rögzítettek, a legutóbbi idén júniusban jelent meg Last Of Our Kind címmel. És hogy teljes legyen Queen-párhuzam, tavasszal a zenekarhoz csatlakozott Roger Taylor fia, Rufus dobos, aki szerencsére nemcsak a nevet, de a tehetséget is megörökölte a kedves papától. (forrás)

A Facebook-eseményen várják a szervezők a visszajelzést, hogy hányan mennek majd a The Darkness fergetes bulijára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek