Starity

Hatodik évadra is visszatérnek Beacon Hills farkasai

2015. július 13. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt hétvégén lezajlott San Diegó-i Comic Conon Jeff Davis, az MTV Teen Wolf című sikersorozatának készítője bejelentette, hogy jövőre érkezik a hatodik szezon.

hirdetés
Hatodik évadra is visszatérnek Beacon Hills farkasai
Fotó: Entertainment Weekly

A Teen Wolf rajongói az ötödik évad június 29-ei startolása óta tűkön ülnek, hogy megtudják, kivel mi fog történni a továbbiakban, az ezekkel kapcsolatban felmerült kérdésekre pedig a múlt hétvégén lezajlott Comic Conon részt vett stáb és producer, Jeff Davis számos igen kielégítő válasszal szolgált.

Kiderült többek között az is, hogy a sorozatot hivatalosan is berendelték a hatodik évadra, valamint több érdekes rajongói kérdés is megválaszolásra került. Ugyan az egyébként 2011 óta aktív Comic Con-tag, Tyler Hoechlin nem vett részt az eseményen, de egy telefonhívás során – melyet Tyler Posey ejtett meg – megtudtuk, az egykori rosszfiúból hőssé vált Dereket a színész is rendkívül hiányolja.

Figyelem, spoilerveszély!

Az új évad berendelése mellett újabb előzetest is kiadott a csatorna, mely még több izgalmat és akciót ígér az ötödik évad további részeire. Malia és Theo között elég erős vonzalom alakul ki, amely Stilest megrendíti és határozott lépések megtételére sarkall. Végre megtudjuk, hogy kik is azok a Dread Doktorok, eközben Kira Scott ellen fordul, de Lydia és Liam is a dokik hatása alá kerülnek.

A hatodik évad egyébként – akárcsak az ötödik – két részre lesz bontva, és újabb 20 részt láthatnak a nézők. A stábtagok közül három főszereplő, Tyler Posey, Dylan O'Brien és Holland Roden már biztosan marad, melyről a két srác így nyilatkozott a hét folyamán:

Ez a műsor nagyon sokat jelent nekem, és magamtól semmiképp nem mondanám, hogy itt az időm a továbblépésre. De ha egyszer a végéhez ér, akkor el kell engednem. Ez volt, és ez a szerep is marad örökre az elsőm, és talán ez teszi számomra olyan különlegessé. Amíg a sztorinak lesz mondanivalója, én itt leszek, hogy előadjam – mesélte a Stilest alakító Dylan O'Brien.

Amikor a sorozat a végéhez ér majd, nagyon szomorú leszek, de most csak örülök, hogy itt lehetek. Nem tudom elképzelni a Teen Wolfot nélkülem, de ezt nem beképzelt módon gondolom, hanem mert a sorozat nem csak a munkahelyem, hanem a családom is. A stáb, a színészek, te jó ég, imádom őket! – árulta el Tyler Posey.

A Teen Wolf ötödik évada jelenleg is fut a képernyőkön, és még több izgalmat kínál, mint az eddigi szezonok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek