Starity

Ezért törölte le Justin Bieber a fotóját a fenekéről

2015. július 13. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber letörölte a sokat vitatott fenekes képét, méghozzá nyomós indokkal.

hirdetés

Ki ne emlékezne Justin Bieber posztjára, amivel felrobbantotta az internetet pár napja. Azonban Bieber tegnap leszedte a posztot, ráadásul nem is akártmiért vagy éppen akárkiért.

Hello! Letöröltem a képet a fenekemről, nem azért, mert rossznak véltem, hanem azért, mert egy hozzám nagyon közel álló ember lánya követ engem, és nagyon zavarban volt attól, hogy látta a hátsófelemet, és ezt totál nem gondoltam át ebből a szemszögből. Szörnyen éreztem magam attól, hogy ő rosszul érzi magát. Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit esetleg megsértettem. Viccnek szántuk, és elfelejtettem, hogy kicsik is követnek!!! Szeretlek titeket, srácokmagyarázta új fotója alatt.

Nos, igen, Justinnak emlékeznie kell, hogy rajongótáborának egy masszív rétege 12 év alatti! Bieber azóta teleposztolta Instagram-falát kiskutyás képekkel, aminek máris családbarátabb szaga van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek